Returer & Återbetalning

Retur & Återbetalningspolicy

 

Returer

Du har 30 dagar på dig att ångra köp. När 30 dagar har gått kan vi inte erbjuda dig återbetalning eller byte.

Vi har fri returfrakt vid byte (inom Sverige) på alla varor och du har alltid 30 dagars öppet köp från dagen du tagit emot din vara.
Har du ångrat ditt köp tar vi ut en fraktavgift på 59 kr som dras av summan som återbetalas till dig.

Produkten ska vara i ursprungligt skick och får inte vara använd eller tvättad. Eventuella etiketter måste vara kvar på varan. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift på 100 kr om produkten inte returneras helt fri från hår, lukt, smuts eller dylikt.

Gör så här vid retur:

Fyll i namn, ordernummer, artikelnummer, och returorsak på lappen som följer med paketet. Använd gärna paketet/påsen som varan levereras i om det går. Klistra fast den medföljande returfraktsedeln på paketet/påsen (dölj den gamla etiketten). Lämna in paketet hos ditt närmaste ombud. Behöver du en ny returlapp eller returfraktsedel så kontakta oss på info@kopskoppel.se.

Om du vill byta varan:

Vid byte till en annan vara eller storlek så vänligen gör en ny beställning vilket är det snabbaste sättet för dig att få din nya vara. Gör sedan en retur enligt ovan på de varor som du vill skicka tillbaka.
Skriv även ditt beställningsnummer på den nya varan som du beställt på returlappen så ingen avgift debiteras på din retur. Det tar ca 3-4 dagar för en retur att nå oss och hanteras.

Återbetalning

Det tar ca 3-4 dagar för en retur att nå oss och hanteras.
När vi har mottagit, godkänt och hanterat din retur kommer en återbetalning göras till ditt bankkonto eller kreditkort inom 5-7 dagar.
Om du valt att betala med Klarna faktura och redan betalt denna så kommer en återbetalning göras till ditt bankkonto inom 5-7 dagar efter vi hanterat din retur.
Om du valt att betala med Klarna faktura och inte betalt denna ännu så kommer den automatiskt att stoppas och krediterats när vi har hanterat din retur.

Reklamation

Om det är fel på en vara eller du fått fel vara vänligen kontakta oss på info@kopskoppel.se eller ring mån-fre 08-17 på tel nr: 0707 55 30 65 så hjälper vi dig.
Beroende på vad det är för produkt så är det inte säkert att du behöver skicka tillbaka varan så kontakta oss innan du gör en retur.