Allmänna Villkor

Köpvillkor & leverans

Dessa villkor gäller mellan Dog Security Consulting i mellansverige AB (Kops Koppel), org nr: 559248-5782 och dig som gör en beställning från oss via kopskoppel.se.

Köpvillkor

Klicka här för vår Retur & återbetalningspolicy

Beställning & orderbekräftelse

När vi tagit emot din beställning får du en orderbekräftelse till din e-postadress. Där finns order ID, uppgifter om produkter du beställt, kostnad, betalsätt och och din leveransadress. Kontrollera gärna så att orderbekräftelse stämmer. Skulle en vara av någon orsak inte kunna levereras meddelas du detta snarast möjligt och en återbetalning görs.

Betalning

Betalning via Klarna

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.
Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på ”Slutför köp” godkänner du våra köpvillkor.

Klarna Checkout presenterar information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort.  Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos klarna.se. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice. Du kan även se dina fakturor och dess betalstatus på klarna.se under Mina sidor, se ”Hitta din faktura” på startsidan.

Fraktkostnad

Fraktavgiften inom Sverige är 59 SEK.

Leveransvillkor

Postnord:
Tar normalt 1-2 dagar att nå fram efter att det skickats från vårt lager. Fraktkostnaden är 59 kr. Mindre paket levereras som varubrev direkt till brevlådan. Större paket skickas med Postnord MyPack till ditt närmsta postombud. När paketet har kommit fram till ombudet får du en avisering och kan hämta ditt paket med hjälp av legitimation och spårningsnummer. Avisering skickas som sms, via postnords App eller/och via mejl

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket därav tar vi ut en avgift om 100 kr om ett paket ej hämtas ut. Om du ångrar ett köp och vill returnera varan, måste du först hämta ut paketet och därefter returnera paketet.

Retur & Byte

Vi har fri returfrakt vid byte inom Sverige på alla varor och du har alltid 30 dagars öppet köp från dagen du tagit emot din vara.
Har du ångrat ditt köp tar vi ut en fraktavgift på 69 kr som dras av summan som återbetalas till dig.

Kontakta alltid oss om du vill göra ett byte eller en retur på info@kopskoppel.se.

Produkten ska vara i ursprungligt skick och får inte vara använd eller tvättad. Eventuella etiketter måste vara kvar på varan. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift på 100 kr om produkten inte returneras helt fri från hår, lukt, smuts eller dylikt.

Återbetalning:

När vi har mottagit och registrerat din retur kommer en återbetalning göras till ditt bankkonto, klarnakonto eller kreditkort inom 5-7 dagar. Har du inte betalt fakturan från klarna ännu så kommer denna automatiskt att pausas när vi har registrerat din retur. När din retur är färdigbehandlad och godkänd så kommer din faktura från Klarna att makuleras.

Läs mer om återbetalning från Klarna här:
https://www.klarna.com/se/kundservice/csc/aterbetalning/hantera-aterbetalningar/

Reklamation eller fel vara:

Om det är fel på en vara eller du fått fel vara kontakta oss på info@kopskoppel.se så hjälper vi dig. 

Garanti

Du har 1 års garanti på de varor du köper från oss. 
Garantin innefattar fel som anses vara tillverkningsfel. Fel som anses ha uppstått 
pga vanligt slitage, onormal användning omfattas ej av garantin. 
Vid garanti så byts i första hand produkten ut mot en ny och om produkten ej längre är tillgänglig så byts den mot en likvärdig. 
Vii kan även besluta att lämna ett tillgodokvitto.

Personuppgifter – GDPR

När du genomför en beställning hos oss anger du personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part med undantag av Klarna vid betalning/fakturering respektive Postnord för leverans.

Dina rättigheter enligt GDPR

Du har rätt att begära bekräftelse på om vi behandlar personuppgifter om dig eller inte. Om vi gör det har du rätt att få se vilka uppgifter vi behandlar om dig genom ett registerutdrag. Om en personuppgift är fel eller ofullständig har du rätt att begära att den rättas. Om vi behandlar dina personuppgifter med samtycke som laglig grund för behandlingen, har du rätt att närsomhelst återkalla samtycket med framtida verkan. Du har rätt att motsätta dig att behandling av dina uppgifter sker för direktmarknadsföring.